Babalar Günü


Şüphesizdir ki, bir baba için yapılacak hiçbir şey, hiçbir hediye onun mutlu olmasından önemli değildir.
 Babalarımız bizim için yaslanılacak bir duvar gibidir. Durmadan koştuğumuz bu hayat yolunda bizim belki de tek dayanağımız ve durup dinlenebileceğimiz tek durağımız-dır. Babalarımız gerektiğinde bizim için kahraman, gerektiğinde ise bir can yoldaş olurlar. Kimi zaman bir nasihattir dinlediğimiz, kimi zaman bir şefkattir hissettiğimiz başımızı okşarken. Evimizin direğidir bir baba.
Peki bizi bugünlere getiren, gerektiğin de bize her şeyini veren babalarımız için ''babalar günü'' hediyesi olarak ne almalıyız ? Tabi ki babalarımız için ne yapsak onların hakkını ödeyemeyiz. Fakat biz yine de onları bu mutlu günlerin de hem yalnız bırakmamalıyız hem de en azından bir hediye alarak sevinçlerine ortak olmalıyız. Sizin için bazı hediye fikirlerimiz her zaman olduğu gibi yine mevcuttur.








Resme tıklayarak çeşit imkanı bulabilirsiniz.
Babalarımız için iki zarif kol düğmesi... onları mutlu etmek için güzel bir hediye olacaktır. Ayrıca bu kol düğmelerini hoş bir gömlek (kol düğmeli) ile süsleyebilirsiniz. Günümüzde birçok kol düğmesi çeşidi var fakat babam için hangisi uygun olur diyorsanız, isme özel kol düğmelerine de rast gelmişsinizdir. Babanızın isminin baş harfi ve soyadının baş harflerinden iki adet kol düğmesi almanız da çok şık olacaktır ya da babanızın ve annenizin baş harflerinden oluşan iki adet kol düğmesi de yaratıcı olabilir...  Babalar günü için daha fazla hediye ye yukarıdaki fotoğraftan ulaşabilirsiniz.




Resme tıklayarak çeşit imkanı bulabilirsiniz.

Babalar gününde babanıza muhteşem bir banyo seti... Tabi ki babalarımız için son derece düşünceli bir hediye fikridir bir banyo seti. Güzel bir not bırakarak hediyemizi süsleyebilir ve ona hoş bir hediye etmiş oluruz böylece.





Resme tıklayarak çeşit imkanı bulabilirsiniz.


Kol saati bir erkeğin en güzel ve en hoş aksesuarlarından birisidir. Özel tasarım kol saatleri günümüz de pek çok yerde bulunuyor ve babalarımız için özel bir kol saati çok anlamlı bir hediye olacaktır diye düşünüyoruz. Ayrıca bir babaya verilecek güzel bir hediye olmasından çok, babanızın hediye ettiğiniz saate baktıkça sizi hatırlayacağına ve çok mutlu olacağına inanıyoruz. Babalar günü hediye çeşitleri için yukarıdaki resme tıklamanız yeterlidir.






Resme tıklayarak çeşit imkanı bulabilirsiniz.

Evet, bir babaya bir kalem hediye etmek... Öncelikle şık bir hediye olmasından çok, kullanışlı ve her babanın mutlu olacağı bir hediyedir. Özellikle babanızın işi gereği kalemlerle arası iyiyse çok anlamlı bir hediye olacağına inanıyoruz ve babanızın o kalemle yazdığı her sözde sizi düşüneceğini de unutmamak gerekir diye düşünüyoruz. Hediye önerileri olarak bu sayfa da kısıtlı çeşit vardır. Sizde babalar günü hediyesi için daha fazla çeşit bulmak istiyorsanız lütfen yukarıdaki resme tıklayın.





Resme tıklayarak çeşit imkanı bulabilirsiniz.

Özel tasarım cüzdanlar... Günümüzde pek çok el yapımı özel cüzdan çeşitleri mevcut olup, hediye olarak babalarımıza alacağımız hediyelerin başında isme özel cüzdanlar gelmektedir. Bir erkeğin özel eşyalarını koyduğu, kendine özel bir cüzdanının olması çok hoş gözükecektir. Babamıza alacağımız güzel hediyelerden birisi olan cüzdanların birçok özel tasarım çeşidi vardır. Lütfen sizde babalar günü için bu ve bunun gibi ürün çeşitlerinin daha fazlasını görmek istiyorsanız yukarıdaki resme tıklayın.





Babalar, çocuklarını her zaman affeder... Babalar günü bizim mutlaka hatırlamamız  gereken ve onları daima mutlu etmemiz için bir fırsattır.