Erkek Sevgiliye Hediye


Evet, bayanların erkek sevgiliye hediye almak için zorlandığı en zor bölümlerden birine geldik ve hediye seçimi... Biz bu bölümü erkeklerin özelliklerine göre üçe ayırdık. Bilindiği üzere bazı erkekler sert tavırlarıyla , bazıları romantik olabiliyorken, bazıları sakin, uysal denilebilecek kadar farklı özelliklere sahip olabiliyorlar. Erkek sevgiliye hediye alırken bu özelliklerden üçünü ele alalım dedik ve tabi ki birçok özelliği beraberinde taşıyan erkekler de muhakkak vardır. Siz bu söylediğimiz özelliklerle beraber hediye edeceğiniz kişinin özelliklerini de göz önüne alarak bir hediye modeli düşünebilirsiniz. Özelliklerine göre ayırırsak bakalım hangi erkek tiplemesi size daha yakın ;



Erkek sevgiliye hediye fikirleri... 


  • Sert ve Kıskanç Erkek :  Bayanların belki de en çok zorlandığı erkek tipidir şüphesiz. Bu özellikteki bir erkek genellikle hediye alışverişlerini sevmediği gibi, kalabalık ortamları da sevmezler. Bu yüzden öncelikle vereceğiniz hediyeyi sakin bir yerde vermenizi öneririz. Verebileceğiniz hediye öncelikle sade olmalı ve abartılı olmamalıdır. Eğer hediye vereceğiniz kişi sevgiliniz ise ona el yapımı ve ona özel bir hediye vermeniz onu onurlandıracaktır. Erkek sevgiliye hediye için el yapımı ve Kişiye Özel hediye çeşitlerini buraya tıklayarak bulabilirsiniz.


  •  Romantik ve Duygusal Erkek :  Bayanların kesinlikle hayır diyemeyeceği bir erkek özelliği olsa da bu tip erkekler genellikle hep bir beklenti içindedirler. Yani içten içe ''Acaba bana hediye aldı mı?... Acaba beni seviyor mu?...''  sorusunu sık sık düşünürler. Aynı zaman da size sizi sevdiğini, sizin onun için çok önemli olduğunuzu hatırlatmaktan çekinmezler. Tabi ki böyle bir sevgiliniz varsa ona, onun gibi romantik bir şekilde yaklaşmanız sizin için artı bir puandır. Romantik erkekler kalabalık ortamları sever ve böyle ortamlarda sizi sevdiklerini her zaman belli ederler. Bu yüzden kalabalık ortamları seçebilirsiniz ve ona ikinizin resminin olduğu büyük bir tablo hediye edebilirsiniz. Erkek sevgiliye hediye için hediye tablo çeşitlerini buraya tıklayarak bulabilirsiniz.


  •  Sakin ve Soğukkanlı Erkek :  Bu tip erkekler genellikle, gerek üzüntülerini gerekse mutlu oldukları anları pek belli etmeyen ve içine kapanık dediğimiz tipte erkeklerdir. Aynı zamanda sinsi bir tavırları da olabilir. Örneğin yaklaşan doğum gününüzü bildiği halde, bilmiyormuş gibi davranarak size sürpriz yapabilir ve sizi şaşırtabilir. Bu özellikteki bir erkeğe en iyi hediye önerisi çok pahalı olmayan sade ve anlamlı bir hediye vermeniz olacaktır. Örnek olarak öncelikle küçük bir not bırakabilir, ardından onu hediyenizin olduğu başka bir oda veya herhangi bir yere yönlendirebilirsiniz. Böylece onu şaşırtırsınız, bu onun çok hoşuna gidecektir Erkek sevgiliye hediye kategorisinde bu tip erkeklere kol saati, özel bileklik ya da klasik oyuncak arabalar gibi hediyeler onu mutlu etmeye yetecektir. Bunun gibi erkek sevgiliye hediye çeşitleri için lütfen buraya tıklayınız.




Bu ve bunun gibi birçok erkek özelliği vardır. Aslın da biraz düşünerek erkek sevgiliye ne gibi hediyeler alacağınızı kendinizde tahmin edebilirsiniz. Kendimizce düşünüp bazı erkek özelliklerini ele alarak sizi bilgilendirmeye çalıştık. Daha fazla erkek sevgiliye hediye çeşitleri ve örneklerini incelemek isterseniz,  Buraya tıklayarak erkek sevgiliye hediye bölümündeki fotoğraflara bakabilirsiniz. Bir bayan olarak bir erkeğe hediye almanız, eminim bütün erkekleri sevindirecektir. Önemli olan onu unutmadığınızı hatırlatmak ve ona sizin için önemli olduğunu hissettirmenizdir. Eminim ki oda bunun karşılığını vererek sizi mutlu edecektir. Mutlu olmak istiyorsanız mutlu edin...
Not : Hediyenizi maddi ve manevi bütün durumlarınızı ele alarak ve düşünerek almanızı tavsiye ederiz. Mesela maddi durumu orta olan bir erkeğe çok pahalı bir spor araba almanız durumunda onuru incinebilir ya da  kilosu fazla olan birisine dar bir pantolon almanız onu duygusal yönden çok etkileyecektir. Hediye alırken de dikkat etmemiz gereken bazı ince noktalar vardır. Mutlu edelim derken mutsuz etmeyelim.