Sevgililer Günü


Sevgililer Günü... Kısaca sevgililerin kendileri için kutladıkları bugünü bir iki ay öncesinden planlayıp, sonra da ellerine yüzlerine bulaştırdıkları günlerden birisi... En azından benim için... Tabi bu durum en çok yeni çiftler arasında yaşanan bir durum olsa da, en az bir yıl birlikte olan çiftler arasında da görülmüşlüğü vardır. Nasıl mı?
Her yılın şubat ayının on dördün de, sevgililer birbirlerine hediye almak için iki ay öncesinden ''acaba ne hediye alsam...'' diye düşünmeye başlarlar. Benim şahsen iki sevgilinin de sevgililer günün de birbirlerine aynı hediyeyi aldıklarını görmüşlüğüm vardır...
Öncelikle ''nasıl bir hediye almalıyım ? '' sorusunu kendinize sormaktan vazgeçin ve ''acaba sevgilim ne yapmaktan hoşlanır ? '' sorusunu kendinize sorun... Çünkü en güzel hediyeyi o zaman bulacaksınız. Herhangi bir hediye sevgilinizle aranızdaki bir aracı konumunda olmalı, çünkü aldığınız hediyeyi nasıl verdiğiniz her zaman daha önemlidir. Sevgilinize yaratıcı, onun hoşlanacağı bir hediye alabilirsiniz, evet ama aldığınız hediyeyi daha güzel bir hediye haline getirmek sizin elinizde. Mesela sevgilinizin resim yapmak gibi bir hobisi var diyelim. Bunu yaratıcı bir şekilde, bir avantaja dönüştürmek için vereceğiniz hediyeyi resimler halinde bir bulmaca yaparak, aldığınız hediyeyi de bulmacayı çözerek bulmasını isteyebilirsiniz... Daha bunun gibi bir sürü örnek verilebilir ama gerisi de sizin yaratıcılığınıza ve sevgilinizin ilgi alanlarına kalmış diyelim ve hediye çeşitlerine bir göz atalım isterseniz...






Resme tıklayarak çeşit imkanı bulabilirsiniz.

Herhangi bir mağaza vitrininde eminim hepimizin 'şu elbise ne kadar güzelmiş, o giyse ne kadar yakışırdı' dediğimiz bir elbiseye rast gelmişliğimiz olmuştur. Gerek sevgililer gününde gerek yılbaşında ya da doğum günlerinde böyle bir elbiseye rast gelirseniz almadan geçmeyin derim.



Resme tıklayarak çeşit imkanı bulabilirsiniz.

Hem hatıra defterinize unutulmayacak bir anı eklemek hem de sevgililer gününde karşınızdaki kişiyi çok mutlu edecek bir sürpriz yapmak istemez miydiniz? İşte size bir öneri, eski ya da yeni bir fotoğrafınızı çerçeveleyerek ya da birçok fotoğrafınız olan bir albüm yaparak bunu başarabilirsiniz.


Satın alabileceğiniz mekanlar mevcuttur...

Sevdiğiniz birisine alınabilecek hediyelerin en güzeli aslında en anlamlı olanıdır. Çünkü o kişiye aldığınız sevgililer günü hediyesi onun yapmasından hoşlandığı bir şeyse onu mutlu etmek için iki adım daha öndeyiz demektir. İşte resimde de gördüğünüz gibi eğer müzik dinlemeyi seven bir yakınınız varsa onu mutlu etmek için alınabilecek hoş bir hediyedir bir plak.


Resme tıklayarak çeşit imkanı bulabilirsiniz.

Eşinize verebileceğiniz sevgililer günü hediyesi açısından en yaratıcı fikirlerden birisi de evinizi dekore ettirmek olurdu sanırım. İlginç bir fikir gibi görünse de eşinize çaktırmadan evinizi şık bir görünüme kavuşturarak onu şaşırtabilir ve hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.




Resme tıklayarak çeşit imkanı bulabilirsiniz.

Diyelim ki özel bir gün için, özel bir hediye arıyorsunuz. Bu özel günde belki sevgilinize, belki de eşinize unutmasını istemeyeceğiniz ve sürekli yanında taşımasını isteyeceğiniz şık ve zarif bir kolyeyi sevgililer gününde hediye etmeye ne dersiniz?